Klemhor op maat

De klemhor is de ideale toepassing voor kunststof, houten en aluminium draai kiepramen. Onze klemhorren worden gemaakt van aluminium worden in verstek gezaagd en zijn verkrijgbaar in de meest voorkomende RAL-kleuren. De klemhor is zeer eenvoudig te plaatsen. Het plaatsen van de klemhor gebeurt van binnenuit en zonder extra benodigd gereedschap. Wanneer de hor geplaatst is kan het raam nog gewoon geopend en gesloten worden zoals voorheen.

Onze horren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, hebben standaard 2 jaar garantie en toch zijn wij echt de goedkoopste van de Benelux! Wij leveren binnen 15 werkdagen en rekenen boven de 250 euro geen verzendkosten. Meer informatie over inmeten? Kijk bij ‘meet instructies’ of stuur een foto van uw raam naar hulp@horrenstunter.nl. Wij helpen je graag.

Daarbij hebben wij voor alle formaten klemhorren een eenheidsprijs. U betaald alleen een kleine toeslag indien de klemhor breder is dan 1 meter en/of hoger dan 1,5 meter!

‘Vaste’ inzethorren en klemhorren

De ‘vaste’ inzethor en klemhor bestaan uit een op maat gemaakt frame waarin het gaas wordt opgespannen. Deze raamhorren zijn bedoeld voor ramen die naar binnen draaien en zijn bij uitstek geschikt voor draai-kiep ramen. Wanneer een klemhor is geplaatst, kan het raam gewoon worden geopend en gesloten. Zowel de inzethor als klemhor is gemakkelijk te plaatsen, zonder dat het nodig is te boren of schroeven in een kozijn.

Het verschil tussen de inzethor en klemhor is dat de klemhor met vier klemmen kan worden bevestigd aan het kozijn. Daarmee is de klemhor een alternatief voor de inzethor als het kozijn te strak sluit; de inzethor is over het algemeen prima bij kunststof kozijnen, maar bij aluminium en sommige houten kozijnen is de klemhor over het algemeen beter.

U zet voortaan uw raam open en houdt de insecten buiten, ideaal! Het raam kan ook met de klemhor moeiteloos open en dicht. U kunt de klemhor het hele jaar lang in het kozijn laten zitten, maar de hor is ook gemakkelijk weer uit het raamkozijn te nemen om schoon te maken.

Deze raamhor is relatief voordelig en we hanteren tot 1 meter breedte en/of 1,5 meter hoogte een vaste prijs per klemhor!

Meetinstructies van de Klemhor

Bestel nu voordelig uw klemhor op maat

Uw klemhor op maat bestelt u gewoon vanuit huis, simpel en snel. Wij zorgen dat uw hor op maat wordt gemaakt en geleverd; we leveren in heel Nederland en België. U hoeft de klemhor alleen zelf in te meten; zo bent u verzekerd van de allerscherpste prijs. Voor het inmeten hebben we instructies opgesteld, zodat u dit gemakkelijk zelf kunt. Tijdens het bestellen geeft u het formaat van de klemhor in en wij doen de rest!

Inzethor of klemhor?

Het valt u wellicht op dat de klemhor erg veel lijkt op de inzethor; dat klopt! De klemhor is in feite hetzelfde product, alleen wordt deze geleverd met vier klemmen die aan het kozijn kunnen worden bevestigd. Door die klemmen is de klemhor een alternatief bij voornamelijk aluminium en houten kozijnen, wanneer deze kozijnen (te) strak sluiten. Twijfelt u welke raamhor voor u het beste is? Neem dan even contact met ons op.

Inzetplisséhor

Het gemak van de klemhor maar dan met de luxe uitstraling en de mogelijkheid om de hor in een handomdraai open of dicht te doen? Dan kiest u niet de standaard klemhor, maar de inzetplisséhor.

Snelle service

Eigen technische dienst

24 uur bedenktijd

Wat vinden onze klanten?

“Inzethorren netjes binnen 2,5 week geleverd, makkelijk zelf te installeren”

Snelle levertijd,

– Paul de Vries

“Raamhor op maat besteld voor onze slaapkamer, enorm blij mee!”

Nooit meer muggen op de slaapkamer

– Renee Kok

“Plissé inzethor werkt echt super,
we raden Horren24.nl zeker aan.”

Voor elk type raam

– Luna Breeman