Raam rolhor op maat

Op zoek naar een goede raamrolhor? Dan is de rolhor altijd een voordelige optie. Een rolhor is een zeer gebruiksvriendelijke raamhor die u gemakkelijk opent en sluit. In open toestand zit het gaas opgerold in de aluminium cassette op de bovendorpel. Het gaas loopt door het in kleur gecoate zijrails. Het sluiten gaat eenvoudig door het bedieningsprofiel tot aan het eind van de geleiders te trekken, automatisch klikt het bedieningsprofiel vast. Voor het openen duwt u het profiel nogmaals naar onderen en de hor rolt in een rustig tempo weer terug in de gaascassette.

De #1 horren webshop!

Bestel je horren op maat bij Horren24.nl. Wij zijn er voor jou! Kies het type hor en we helpen je stap voor stap de juiste keuze te maken. Kom je er niet uit? Vraag ons dan gerust om hulp. We helpen je graag de juiste keuze te maken. Al onze horren op maat zijn van de beste kwaliteit voor een mooie prijs, inclusief een uitstekende service.

Rolhorren op maat gemaakt in Nederland

Een rolhor bestellen is gemakkelijk, u geeft bij het bestellen de maten door en wij maken uw rolhor op maat. Dat doen we overigens in Nederland, waarmee we kiezen voor de hoogste kwaliteit. Het gaas van de rolhor is altijd ‘hard grijs’; er zijn bij dit product geen andere kleuren / typen gaas beschikbaar. De rolhorren zijn leverbaar in verschillende RAL-kleuren.

Inmeten van de rolhor

Om u gegarandeerd de scherpste prijs te kunnen aanbieden, kunt u onze horren zelf inmeten en monteren. Om dit makkelijk te maken, hebben we inmeetinstructies voor u uitgewerkt en treft u bij levering van de rolhorren een duidelijk handleiding voor de montage.

Montage van de rolhor

Deze traditionele raamhor is geschikt voor houten kozijnen en dient te worden bevestigd door het boren en / of schroeven van de cassette en aluminium geleiders. De aluminium geleiders zijn er in twee situaties: in-de-dag (in het kozijn) en op-de-dag (op het kozijn); u kiest dus zelf wat het beste past bij uw kozijn. Indien uw raam is voorzien van een uitzetijzer – welke voor het kozijn steekt bij het openen van het raam – dient deze vervangen te worden door een telescoop uitzetter (deze is niet inbegrepen bij bestelling van een rolhor).

Beste prijs-kwaliteit

#1 horren webshop

Snelle levering

Wat vinden onze klanten?

“Inzethorren netjes binnen 2,5 week geleverd, makkelijk zelf te installeren”

Snelle levertijd,

– Paul de Vries

“Raamhor op maat besteld voor onze slaapkamer, enorm blij mee!”

Nooit meer muggen op de slaapkamer

– Renee Kok

“Plissé inzethor werkt echt super,
we raden Horren24.nl zeker aan.”

Voor elk type raam

– Luna Breeman